links

mediabedrijf

BD1

Kabelkrant handleiding.

 

Kabelkrant kijken doet u niet alleen via uw PC, smartphone of tablet maar ook via de smartTV ! Sluit de TV  aan via de netwerkkabel of  WiFi.

Kabelkrant, website en facebook in één android-app?

 

(tijdelijk even aanzetten :  instellingen,  veiligheid, onbekende bronnen /

settings, security, unknown sources. Daarna weer uitzetten!)

de Rozet.

 

Nieuws- & advertentieblad De Rozet is de huis-aan-huis krant voor de inwoners van Ubbergen, Beek, Ooij, Persingen, Erlecom, Leuth, Kekerdom, Millingen aan de Rijn, Berg en Dal, een stukje Nijmegen-Oost, Groesbeek, de Horst, Breedeweg, Heilig Landstichting en de duitse grensdorpen Wyler, Zyfflich, Bimmen, Keeken, Niel en Kranenburg.

 

De totale oplage is 25.000 exemplaren. De Rozet bestaat sinds april 1987 en is een onafhankelijke, niet gesubsidieerde uitgave. In De Rozet vindt u ook nieuws van en over de gemeente Berg en Dal. De Rozet verschijnt één maal per twee weken op dinsdag. Online lezen kan hier.

Kerkdienst en Preek

 

Vanaf nu kunt u elke zondagochtend om 9.00 uur luisteren naar de kerkdienst vanuit de Heilige Antonius van Paduakerk in Millingen aan de Rijn. U luistert dan naar een opname van de avond tevoren. Bovendien kunt u de dienst alsmede de Preek van Week ook beluisteren.

Dar

Afvalpas, afvalwijzer, milieustraten, grof afval, etc.

© Copyright 2016-2019. Alle rechten voorbehouden. BD1 mediabedrijf

Volg ons op

+ 31-481-432452

+ 31-6-57986659

CONTACT

Millingen aan de Rijn

PROFIEL

Het mediabedrijf heeft als doel het verzorgen van zowel  reportages als informatie voorziening via internet, gericht op de inwoners van de gemeente Berg en Dal.


Wij werken intensief samen met het lokale verenigingsleven en de lokale ondernemers.

KvK- en BTW nummer op te vragen via ons contactformulier.